Іменита акторка Дженніфер Еністон, до свого п'ятдесятиріччя, знялась в оголеній фотосесії в обнімку з чоловіком. На святкування був запрошений друг Дженніфер Кріс Макміллан. Він привітав зірку і поділився досить пікантними знімками Еністон. На одному з фото голлівудська акторка позує в одних джинсах в обнімку з Крісом.

Варто відзначити, що фігура у 50-річної Дженніфер Еністон, можна сказати, ідеальна.

Кріс підписав пост такими словами: "З днем народження, Джен! Мій друг, моє натхнення, мій учитель. Люблю цю дівчинку до місяця і назад". Таке послання змушує задуматися - чи немає у пари більш теплих відносин, ніж просто дружба? Дане привітання більше схоже на визнання в любові, але трохи в завуальованій формі. Може для того, щоб від фанатів не посипалася купа питань і припущень? Мовляв, наші стосунки в таємниці, але ми трохи завіси відкриємо.

Нагадаємо, іменита акторка Дженніфер Еністон запросила на свій ювілей колишнього чоловіка Бреда Пітта. Такий вчинок зірки не оцінила її колишня суперниця Анджеліна Джолі.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Еністон зізналася у своїх почуттях до Бреда Пітта. Вона заявила, що не цікавиться життям екс-чоловіка і все, що він робить - це тільки його справа. Зірку не цікавлять чутки про те, що Бред Пітт після розлучення з Анджеліною Джолі закрутив роман з Шарліз Терон.

"Знай.uа" писав, що Еністон розповіла через що її люблять мільйони чоловіків. Також зірка серіалу "Друзі" зізналася, що розлучається зі своїм чоловіком Джастіном Теру.