Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала кліп на пісню "Інстадрама", який вийшов 13 лютого. Так, артистка продовжує ділитися невеликими уривками з ролика, а нещодавно показала сам процес зйомок.

"Я наш фотоальбом гортаю❤️ #makingof #instadrama
Любов ... вона така", - поділилася емоціями Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Свєта це просто бомба кліп просто супер,немає слів ❤️😍🔥", "момент з польотом взагалі нереальний 🤤💥", "Світлана,Ви просто космос❤", "Ваааааау. дуууууже 🔥 яка ж ви нереальна. 💔 образи - 🤤 шалено красиво все.😘", "Стиль, талант, міць, крута дівчина...!!!".

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.