Відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі обожнює радувати фоловерів в Instagram пікантними знімками. Нещодавно знаменитість виклала зворушливе селфі з чоловіком Себастьяном Беар-МакКлардом в честь Дня закоханих. Так, дівчина ніжно притиснулася до коханого, позуючи без макіяжу.

"Чоловік ❤️", - лаконічно підписала Ратаковскі. За 15 годин кадр набрав 410 тис. лайків. Фолловери ж розділилися на два табори. Одні почали розхвалювати парочку, відзначаючи, що вони ідеально підходять один одному. Були і ті, хто накинулися на чоловіка Емілі, адже багатьом зовсім не подобається його зовнішність, особливо відсутність брів. Варто відзначити, що це не перший випадок, коли модель звинувачують у поганому смаку і вважають, що вона гідна кращого.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Емілі Ратаковскі показала дуже відверті кадри з ванної, ледь прикриваючись рушником. Також дівчина поніжилась в піні і поговорила по душу, як по телефону.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Також знаменитість показала чорно-білий кадр, на якому прикрила масивні груди ліфом власного бренду купальників.

А ще Емілі знову продемонструвала розкішну фігуру з бікіні власного бренду зі зміїним принтом. Масивні груди вона ледве змогла прикрити руками.