Всесвітньо відома світська левиця Кім Кардашьян, яка прославилася пишними формами і зйомками в реаліті-шоу, порадувала фанатів в Instagram новеньким кадром. Так, артистка виставила кілька фото з минулого, щоб привітати чоловіка Каньє Уеста з Днем закоханих. Варто відзначити, що парочка познайомилася ще в далекому 2009 році, а тепер вони - щасливі батьки трьох дітей і входять у список ста найвпливовіших людей світу.

"З Днем святого Валентина, крихітко! Я так тебе кохаю!", - поділилася емоціями Кардашьян. Фолловери не пройшли повз і за 21 годину кадр набрав майже 3 млн. лайків. Шанувальники почали розхвалювати улюблену подружню пару і бажати їм довгих щасливих років спільного життя. Раніше Кім і сама казала, що Каньє для неї не тільки чоловік, але і кращий друг, з яким завжди весело.

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Кім Кардашьян вибралася на пляж в срібному бікіні, проте шанувальники помітили недобре. Деякі вирішили, що Кім занадто захопилася схудненням і тепер не схожа сама на себе.

Також знаменитість вирішила розповісти про нові відтінки тіней її власного бренду KKWBEAUTY. Фанати ж підняли зірку на сміх, адже одна її нога виявилася значно більше іншої.

А ще Кім позувала в образі сексуальної служниці, виставивши напоказ усі свої принади.