Зірка серіалу "Універ. Нова общага" Настя Самбурська шокувала шанувальників розповідями про своє важке дитинство. В інтерв'ю для шоу "А поговорити?" актриса поділилася тим, що не спілкується ні з мамою, ні з батьком і вважає їх "останніми людьми, до яких вона б звернулася зі своїми проблемами".

"Сім'я – це останнє місце, куди я біжу. Та й сім'ї-то немає. Це останні люди на планеті, до яких я прийду з проблемами. У мене взагалі немає нічого спільного з ними. Ну я не хочу, навіщо мене змушувати спілкуватися з ними? Я відпустила, нехай не чіпають мене", – розповіла Настя.

Причиною цього, за словами Самбурскої, стало те, що в дитинстві батько жорстоко її бив, а мама вважала за краще мовчки на це дивитися.

"Вони все одно іноді телефонують мені, нагадують про себе. Ну не хочу я, у мене це викликає тільки негатив. Навіщо мені їх любити? Мене не любили, і я зараз плачу їм тим же. Вони мене били, я злилася, мене били ще сильніше", – поділилася зірка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

На питання про те, чому батьки проявляли таку жорстокість, Настя розповіла, що її "били за всяку фігню".

"Кудись ввечері я пішла гуляти, наприклад. Я не пила, нічого поганого не робила. Батько мене бив, я мовчала, а він бив ще більше. Я не розуміла за що мене б'ють", – додала вона.

Самбурська розповіла, що одного разу після чергового побиття вона просто пішла з дому і більше не повернулася.

"Одного разу я поїхала в село до подруги і не змогла приїхати додому в той же день. Приїхала на наступний. Мене змусили щось робити по дому, я відчувала себе дуже погано і прямо сидячи заснула. Батько почав бити мене по колінах ременем, тільки за те, що я сіла й заснула! Мати все це бачила, але мовчала, – підсумувала Самбурська.

Нагадаємо, Настя Самбурська вразила фанатів вкрай відвертим і навіть непристойним відеороликом.

Раніше Знай.uа повідомляв, актор Олександр Головін відмовляється допомагати своїй маленькій доньці.

Також Знай.uа писав, зірка серіалу "Універ" Андрій Гайдулян різко висловився на адресу глядачів.