У Москві на 49-му році життя помер відомий актор Віталій Єндовицький.

Найбільше він був відомий публіці за серіалами "Універ", "Слід", "Свідки", "Катіна любов", "Карпов", "Маруся", "Следак".

Як повідомляють россЗМІ, актор загинув у лікарні після перенесеного ним інфаркту. Його поховають у рідному Воронежі 5 грудня.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Раніше повідомлялося, що у четвер, 29 листопада, стало відомо про смерть відомої голлівудської сценаристки і продюсера Глорії Кац у Лос-Анджелесі.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

У повідомленні сказано, що 76-річна Кац померла 28 листопада в медичному центрі після тривалої боротьби з раком.

Вона була відома, зокрема, за співпрацею з режисером Джорджем Лукасом. Разом зі своїм чоловіком Уіллардом Хайком вона написала сценарії до фільмів "Зоряні війни" і "Американські графіті". Також Кац спільно з чоловіком відома як автор сценарію до фільмів "Індіана Джонс і храм долі" і "Говард-качка".

Крім того, в Росії на 89-му році життя помер поет Аркадій Федотов, який написав слова до маршу "Прощання слов'янки".

Трагічну новину передає УНН.

Аркадій помер 19 листопада 2018 року в місті Хабаровськ, Росія.

Відомий поет з'явився на світ в 1930 році в Києві. На самому початку 1930-х років його родина змушена була переїхати в Хабаровськ.

Однією з найбільш відомих його пісень – “Прощання слов'янки”. Він написав до неї слова в 1965 році.

Нагадаємо, суботу, 24 листопада, у Сполучених Штатах Америки, пішов з життя відомий актор та ілюзіоніст Річард Джей Поташ.

Раніше Знай.ua повідомляв, що на 97 році жизни помер легендарний український вчений, основоположник сучасної школи перекладознавства – Ілько Корунец.

Також Знай.ua писав, що на 81 році не стало знаменитого композитора, артиста Ігоря Лученока. Народний артист республіки Білорусь і СРСР помер після інсульту. Про смерть чоловіка повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник ансамблю "Сябри" Анатолій Ярмоленко.