Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в компанії старшої дочки Єви. Крім того, на фото видно інших суддів телепроекту "Голос. Діти". Схоже, Лобода вирішила долучати дитину до свого яскравого публічного життя, до тусовок, епатажу та яскравих образів. На знімку, який з'явився в записі зірки, вона постала в стильному образі, як і її дочка.

Так, для чергового ефіру російського "Голосу", у якому Світлана сидить у кріслі журі, вона вбралася в чорні шкіряні скіні і темний піджак. На голові зірки величезний капелюх, з-під якого визирає розпущене волосся, а на обличчі яскравий макіяж і сонцезахисні окуляри. Треба сказати, що вбрання дочки, дуже нагадує мамине. Єва одягнена в чорні штани та шкіряну курточку, крім того, у неї на голові схожий чорний капелюх і розпущене волосся.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У підписі до фотографії Світлана Лобода написала: "Ми всі чекаємо Голос Діти. Будемо дивитися всією сім'єю. А ви? @voice1tv 21.30". Фолловери почали активно обговорювати нові фотографії Лободи. Багатьом її знімки, що сподобалися, і вони засипають зірку компліментами. Деякі вважають, що Єва дуже схожа на маму. Одним словом, шанувальники в захваті і від зіркової мами, і від її доньки.

Нагадаємо, Лобода привчає доньку до епатажу і тусовок. Світлана виклала в мережу фото, на яких позує в компанії старшої дочки Єви.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що розкута Лобода вийшла на сцену без ліфчика, сподобалося не всім.