Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить привертати до себе увагу і епатувати публіку, що активно робить на своїх сторінках у соціальних мережах, зокрема, в Instagram. Лобода частенько викладає спокусливі, а іноді відверто дивні фотографії і нерідко наривається на критику з боку шанувальників.

Так, в цей раз Світлана виклала в мережу фото, на якому позує в спокусливому вбранні і незвичайній позі. На ній довгий шкіряний плащ чорного кольору, який аж блищить, і сріблясті човники на шпильці. Волосся Лободи розпущене, а на її обличчі яскравий макіяж, вона дивиться в камеру і стоїть до неї в профіль. Зірка нащось задерла ногу і стоїть у такій позі, впираючись рукою в щось.

У підписі до фотографії співачка написала: "31 грудня 2018. #happynewyear #rcmemories". Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Багатьом її фотографія сподобалася, і вони засипають зірку компліментами в коментарях. А деякі помітили втомлений вигляд Світлани і порадили їй більше спати і відпочивати. Але більшість шлють Лободі вітання з Новим роком і побажання до свят.

"З наступаючим Новим роком. Бажаю удачі, здоров'я, щастя", "Чудово!", "Красуня!", "Дуже круто", "Кохана", "Хотілося б з вами потанцювати", "Ех, гуляй нога. З наступаючим Новим роком!", "Ніжки треба підкачати! Інакше як сардельки", "Третя рука? Завжди знав, що з цією бабою щось не те", "А Вам теж здалося?", "У Вас такі круті вбрання", "Світлана, а чиї пальці на пісі? Твоя рука начебто права вгорі", "Ніжки вогонь, прям як у моєї коханої", - пишуть в коментарях до фото Лободи.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Нагадаємо, Світлана Лобода показала фанатам улюбленого пухнастика.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що "нещадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.