Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість перенесла важку операцію, але відразу після неї відправилася в тур по Німеччині. Світлана, швидше за все, ще не повернулася з Німеччини, хоча на її фото немає геолокаціі, але вона продовжує радувати шанувальників новими фотографіями. І на одній з останніх вона написала "Guten Morgen", що перекладається з німецької мови, як "Добрий ранок".

Так, на чорно-білій фотографії Світлана позує в компанії чотирьох брутальних чоловіків. На ній чорне вбрання з масивним шкіряним поясом. Волосся співачки зібране з ззаду, лише кілька пасом спадають на обличчя, а в очі кидаються довгі оригінальні сережки. На обличчі зірки яскравий макіяж, вона знята як би на ходу.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати нову публікацію Лободи.

"Це скелети від риби чи що?", "Відчуття від цієї фотки, команда Рамштайн змінила лідера", "Света-конфета", "Сережки – рибки. Дуже стильно і красиво!", "Стильні такі", "Красуня! Сережки вогонь", "Німеччина підкорила Лободу! І Лобода заговорила німецькою через пост", "Агенти 007", "Тепер німецьку вивчаєте?", "Супер зірка", - пишуть шанувальники в коментарях до публікації Світлани Лободи.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Світлана Лобода показала, як виглядає після пологів. Цього разу на її сторінці з'явилося чорно-біле фото з концерту. На знімку Лобода стоїть з мікрофоном і, напевно, співає. А шанувальники отримали можливість розглянути ідеальну фігуру артистки. Вона позує в коротенькому блискучому платті з вирізом на спині, яке підкреслює всі вигини витонченої фігури співачки. І це при тому, що в 2018 році Світлана народила другу дочку Тільду.

Нагадаємо, Лобода раптово згадала про Україну, але і це не допомогло.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода усіма своїми губами віддячила "Інтер".

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода в Києві похвалилася яскравим макіяжем, фанати в екстазі.