Зберегти теплі стосунки через багато років шлюбу буває дуже важко, особливо публічним особам. Однак, серед українських зірок є прекрасні приклади пар, яких, судячи з усього, навіть найстрашніші негаразди не зможуть розлучити. Вони завжди знаходять час для своєї другої половинки у щільному графіку і не забувають про романтику. Передає Clutch.

Маша Єфросиніна і Тимур Хромаєв

Телеведуча Маша Єфросиніна познайомилась з бізнесменом Тимуров Хромаєвим в Ялті. Вони разом прожили 15 років, і одного разу навіть вирішили розлучитися, але зрозуміли, що не зможуть знаходиться порізно. Пара виховує 5-річного сина Олександра.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення
Показати ще

Катерина Кухар і Олександр Стоянов

Катерину та Олександра по праву називають найкрасивішою балетною парою Європи. Вони обидва солісти Національної опери України, крім того, об'їздили зі своїми виступами практично весь світ. У них двоє дітей: 7-річний Тимур і 2-річна Анастасія.

Влад і Лілія Яма

Знаменитий "екранний" танцюрист Влад Яма познайомився з дівчиною із своєї сфери на ім'я Ліліанна в 2007 році. Щоправда, пропозицію зробив їй тільки у 2014-м. Зараз пара щасливо живе разом і виховує сина Ліона.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

З Андрієм Диким телеведуча перебуває в офіційному шлюбі з 2011 року, а звів їх головний паркет країни на шоу "Танці з зірками". Зародження роману між телеведучою та танцюристом бачила вся країна, а зараз у них дві доньки-красуні: Діана і Поліна.

Сергій та Сніжана Бабкіни

Сергій та Сніжана одружилися у 2008 році. Вони гармонійно живуть у щасливому шлюбі, записують спільні пісні і виховують маленьку Веселіну.

Нагадаємо, Полякова та інші зірки дозволяють дочкам "дорослі речі.

Раніше Знай.uа повідомляв, Маша Єфросиніна похвалилася новеньким образом, а шанувальники помітили розкішні ноги.

Також Знай.uа писав, відома телеведуча поділилася секретом схуднення після свят.