З'явилася інформація, що відома пара американський музикант Бек та його дружина акторка Марісса Рібізі подали на розлучення після 15 років подружнього життя.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

За інформацією журналістів, 48-річний Бек Девід Кемпбелл та 44-річна зірка "Плезантвіля" поки не називають причину розриву. Вони одружилися в квітні 2004 року. У подружжя є двоє дітей — 14-річний син Космо Генрі та 11-річна донька Тьюсдей.

Цікаво, що Бек і Марісса знають один одного з дитинства. Мати музиканта, акторка Бібі Хансен виховала не тільки його та двох його рідних братів художника Ченінга Хансена і поета Рейну Уіттекера, але і Марісу та її брата-близнюка, відомого актора Джованні Рібізі. Вони приймала пологи. Бібі також прийняла пологи Космо і Тьюсдей.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Марісса Рібізі знялася в декількох фільмах і серіалах, включаючи "Рятувальники Малібу", "Грейс у вогні", "Друзі", "Плезантвіль", "Справжній злочин", "100 дівчат і одна в ліфті". У 2001 році вона завершила свою кар'єру акторки і зайнялася випуском одягу разом з Софією Бенкс. Їх торгова марка називається Whitley Kros.

Варто нагадати, що весь світ вразила новина про розлучення Пітта і Джолі. Ідеальна голлівудська пара була разом протягом цілих десяти років і виховала шестеро чудових дітей. Їх роман почався в далекому 2006, Бред Пітт був одружений на акторці телесеріалу "Друзі" - Дженіффер Еністон, Анджеліна Джолі тільки розлучилася з чоловіком. Після семи років спільного життя пара вирішила узаконити свої стосунки. Але в 2016 вони подали на розлучення. Тепер вже холості, знамениті і багаті вони будують своє життя наново.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що кілька днів тому в мережі з'явилася інформація про те, що 69-річний актор Річард Гір вдруге став батьком. На даний момент ні голивудский актор, ні його молода дружина, журналістка Олександра Сілва це ніяк не коментують. Але ім'я та стать дитини зіркової пари вже відомо. Про це повідомляє іспанське видання Hola.

Нагадаємо, Кеті Перрі та Орландо Блум побралися: фанатки плачуть за голлівудським красунчиком.

Як повідомляв Знай.uа гола зірка "Інтернів" звернулася до шанувальників: знайдіть 8 відмінностей.

Знай.uа писав, чоловік Собчак Максим Віторган нарешті зізнався: все, я гей.