Знаменитий співак Олег Винник, який давно вже став мрією мільйонів українських жінок, раніше часто балував вовчиць новими фотографіями та відео в Instagram.

Проте останнім часом у соцмережі Винника настало затишшя. Близько місяця від Олега нічого не було чути, і фанатки занервували. Але не так давно артист виклав незвичайне селфи, на якій в черговий раз нагадав про презентації його нової пісні "Роксолана", пише Politeka.net. І хоча на фотографії Винник виглядає дуже вишукано в білому піджаку з чорними гудзиками з білої водолазкою, а його волосся розпущене, фанатки помітили непоправне: Винник почав лисіти.

У підписі до фотографії Олег Винник залишив кілька рядків з нової пісні «Роксолана», прем'єра якої відбулася 14 лютого – в День святого Валентина.

«Сумнії очі сміхом не сховати. По них ебе так легко упізнати. Хто б не була ти, Настя чі Оксана, Тобі одне ім’ я – Роксолана! Спасибі за ваші відгуки», — написав Винник.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Шанувальники, звичайно, задоволені і не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні. Знайшлися і ті фолловери, яким знімок і пісня зовсім не сподобалися.

«Винник ЛИСІЄ????», «Пісня чудова! Як і всі Ваші хіти! А щодо образу, повернеться таким, як були, зі світлим волоссям. Теперішній образ Вам не пасує», «Всі пишуть, так гарно. Пробачте, а я пишу прямо:» Поверніться таким, як були! Перегляньте свої попередні фото. Ви там супер!!! А зараз цей образ Вас змінив», «Що це за нові стилісти, які так Вас змінили? Ми хочемо бачити Олега Винника, якого ми звикли бачіті і яким ми завжди захоплювалися!», «Дуже сумно, що ця пісня не стане хітом, як всі інші пісні, пісня не дуже…», «Поверніться до російськомовного тексту! Ви вже не цікавий! А шкода! Ви потужний співак», «Олег, що у вас за зачіска???», — пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Винник подарував Україні на 14 лютого нову Роксолану.

Український співак Олег Винник зробив подарунок своїм фанам на День Святого Валентина. Він представив першу і раніше невідому версію треку "Роксолана".

На драматичний трек вже знято кліп, який співак презентує найближчим часом. Відео несе соціальний характер, розповідаючи історії дівчат-Роксолан про їх життя за кордоном.

Напомним, Лайма Вайкуле продає розкішний особняк розміром з аеродром.

Як повідомляв "Знай.uа", дочка Лорак подалася в моделі.

"Знай.ua" писав Волочкова похвалилася черговим коханцем.