Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася букетом білих троянд від коханого чоловіка, обличчя якого вважала за краще не показувати шанувальникам. Так, артистка почала дякувати залицяльнику за те, що він терпить її нестерпний характер.

"День закоханих у мене вже почався.❤️🌺🙏🏻 Мій коханий, присвячую цей пост тобі.❤️ Це найщасливіший День Закоханих в моєму житті! Так як тебе, я не кохала нікого. Ти просто неймовірний! Найкращий, добрий, самий красивий і сексуальний, вмієш любити, оберігати, захищати, радувати, прощати..🙈 Мій темперамент витримати важко і багатьом не під силу.🤣 А тобі підвладне все, тому що ти сильний і мужній. Люблю тебе всім серцем!❤️ А всім моїм читачам бажаю зустріти своє Кохання.❤️", - поділилася емоціями Волочкова. За 10год кадр встиг набрати більше 6 тис. лайків, а от коментарі хитра балерина вирішила приховати. Варто відзначити, що раніше Анастасії встигли приписати роман з одруженим чоловіком, охоронцем Малеком, шкарпетки якого вона задерикувато демонструвала фоловерам. Також нещодавно артистка записала спільну пісню з Микитою Джигурдою, який носив її на руках і довго гостював у маєтку знаменитості, тому фанатам залишається лише гадати, хто ж став черговим коханцем Волочкової.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.