Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, якою в черговий раз нагадав про презентацію його нової пісні "Роксолана". На знімку артист з'явився в несподіваному вишуканому образі.

Так, на фотографії, яка з'явилася в записі Олега Винника, він постав на огляд публіки у "світлому" образі. Для фотосесії артист одягнув елегантний білий піджак з чорними ґудзиками, а під ним видно білу водолазку. Світле волосся співака в цей раз розпущене, хоча часто його можна побачити з зачесаним назад волоссям. На цьому фото він не дивиться в камеру.

У підписі до фотографії Олег Винник залишив кілька рядків з нової пісні "Роксолана", прем'єра якої відбулася 14 лютого – в День святого Валентина. "Сумнiї очi cмiхом не сховати. По них тебе так легко упiзнати. Хто б не була ти Настя чи Оксана, Тобi одне iм' я – Роксолана! Дякую за ваші відгуки", - написав Винник. Шанувальники, звичайно, задоволені і не залишилися байдужі до нової публікації свого кумира, і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дякую вам за чудову пісню! Фото просто фантастичне", "Спасибі за підтримку! Ми вас дуже любимо!", "Чудовий співак, пісня подобається", "Супер. Класна пісня", "Пісня дійсно дуже ніжна і чутлива, чіпляє за душу", "Спасибі Вам за таку гарну пісню. Вона просто бомба, так і Ви теж", "Дійсно, щось новеньке", "Чому саме Роксолана?", "Скрізь напишу, що Олег незрівнянний", "Класне фото і музика класна", "Пісня чудова, вже другий день на повторі, дякую Вам за Вашу творчість. Ми Вас любимо!", "Не треба сумних очей! Краще посміхаєтеся! Вам посмішка дуже личить!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Олег Винник похвалився пікантним рекордом з тисячами вовчиць.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник втілив мрію маленької українки з важкою долею.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винника засікли з таємничою незнайомкою.