Шоумен і кандидат в президенти Володимир Зеленський практично ніколи не показує свою прекрасну дружину Олену. Він ретельно береже особисте життя від сторонніх очей та інтересу ЗМІ і публіки, що.сильно підвищився останнім часом. Більш того, як зізнався сам Зеленський, дружина суворо забороняє йому показувати її фотографії в своїх мікроблогах.

Алец цього кандидат вирішив не послухатися і все ж показати Олену за незвичним заняттям: дружина ловить рибу.

"Дружина забороняє показувати її фотки, так що це мій знайомий рибак, в моїй шапці і дуже симпатичний", - підписав фото кандидат у президенти в Instagram.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали: феномен Зеленського – експерт назвав п'ять причин шаленого зростання рейтингів «смішного» кандидата.

Останній соцопитування продемонстрував, що Володимир Зеленський суттєво відірвався від інших конкурентів - кандидатів у президенти України.

Експерт назвав причини популярності відомого коміка і новоспеченого політика.

Перше. Зеленський увійшов в кампанію, не зробивши помилок. В амплуа "неполітики" йому все так само немає альтернативи, адже Святослав Вакарчук на вибори не пішов, а ніхто з топ-гравців і близько не розуміє, як розмовляти з цією частиною електорату.

Нагадаємо, Віталій Кличко розкритикував Зеленского як потенційного президента України.

За словами мера Києва і легенди боксу, дуже небезпечно, що в президенти йде людина, що раніше не мав політичного досвіду.

Друге. Українці почали вірити в те, що на цих виборах з'явилася реальна можливість прокатати "Петю" і "Юлю". Це по-справжньому "заводить", мобілізує і справді може довести аполітичних громадян до дільниць.

Третє. Зеленського відходять голоси виборців східної України, які втомилися спостерігати за чварами осколків колишньої Партії регіонів і розглядають його як найбільш близьку до себе з усіх реальних кандидатів.

Як повідомляв раніше Знай.uа останні дослідження показали, що Владимир Зеленський значно відірвався від решти конкурентів.

Знай.uа писав про те, що команди кандидата в президенти Володимира Зеленського з'явився передвиборний штаб в Києві.