Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість вирішила кардинально змінити імідж, перефарбувавши волосся зі звичного блонда в ніжно-рожевий колір. Так, артистка одразу ж зробила селфі, похвалившись результатом в незвичайному образі, однак незабаром зізналася, що яскраве перевтілення було всього на добу.

"Колір настрою... 💗", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери не пройшли повз, проте розділилися на два табори. Одні захоплювалися Вірою: "скільки вам років?!)♥♡ выглядете на всі 29!", "Віра, вам з будь-яким кольором ідеально 😍", "Лялька💋😘".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Були і ті, хто розкритикували співачку: "Сорі, але мені здається, що вам більше блонд підходить.", "Жахливий колір, волосся як мочалка.", "О, ні!!!! Де наша улюблена блондинка!!!", "Якщо це тонік, то іноді корисно так експериментувати, а якщо не тонік, то краще б це був тонік😂".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.