Буквально днями відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно виступає в Росії, подарувала своїй доньці дуже ніжний пост Instagram зі зворушливими привітаннями на честь Дня ангела.

"Моя надія, любов, Софія! Сьогодні іменини. Це єдиний день, коли Софія — мама Віри. Вітаємо всіх, хто сьогодні відзначає своє свято! Сили духу, віри, любові нам усім", - написала Віра Instagram.

Привітання Брежнєва супроводила таким спільним чорно-білим знімком з дочкою. Шанувальники приєдналися до привітань, проте фотографія їх зацікавила куди більше.

Багато фанатів помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Як сестри!", "Ви як сестри-однолітки". Інші ж у черговий раз підкреслили, що Віра Брежнєва виглядає набагато молодше своєї доньки Софії. "Затьмарила доньку своєю красою", "Дочка виглядає старше за маму", - пишуть юзери.

Фанати вважають, що спадкоємиця співачки навмисно прагне виглядати старше і, на відміну від мами, недостатньо стежить за собою. Однак, не варто забувати, що Софія сама ще дитина, їй 17 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відома в Росії українська співачка Віра Брежнєва, натрапила на шквал критики за вульгарний образ, в якому вона з'явилася на людях. 36-річна колишня учасниця "Віа Гри" взяла участь в модному показі в Мілані і вийшла на подіум у вбранні від німецького дизайнера Філіпа Плейн, який славиться своєю любов'ю до шкіри, стразів і яскравої фурнітури на одязі, і користується шаленою популярністю серед зірок світового шоу-бізнесу.

Варто нагадати, що відома українська співачка Віра Брежнєва, яка активно будує кар'єру в Росії, на одному зі своїх концертів потрапила в дуже незручну ситуацію. Так, на концерті "Зірки Російського Радіо" під час виконання пісні "Близкие люди" Віра заплуталася в спідниці і впала.

Нагадаємо, Брежнєва показала дику екзотику: гаряче фото.

Як повідомляв Знай.uа напівгола Брежнєва з кущів попросила її заспокоїти: фото.

Знай.uа писав, яка ганьба: гаряча матуся Брежнєва втратила бюстгальтер і залишки совісті.