Голлівудська зірка українського походження Ольга Куриленко, яка відома своєю роллю дівчини Бонда в знаменитій "бондіані", частенько ділиться з шанувальниками новинами та фотографіями на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Так, нещодавно актриса опублікувала фотографію, на якій постала в оригінальному образі.

На знімку, який з'явився в записі актриси, вона позує у відвертому образі. У фотосесії Ольга Куриленко з'явилася на чорно-білому знімку в одних лише трусиках. При цьому голі груди вона прикрила милим смугастим капелюшком. Волосся актриси розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі легкий макіяж і млосних погляд, спрямований в камеру.

У підписі до фотографії, яка була опублікована в неділю, Ольга Куриленко побажала шанувальникам гарних вихідних. Треба сказати, що актриса робить це частенько – то бажає гарної п'ятниці, вітає з вихідними, а по понеділках заряджає позитивом. Це її фанати дуже люблять. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нову фотографію на сторінці актриси. Фолловери захоплюються красою українки і засипають її компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Красива", "Оля, ти сексі", "Я чудово проводжу час, милуючись цією картинкою. Ідеальна дівчина", "Є ще порох у порохівницях", "Красиві стегна", "Красива дама, як завжди", "Чиста краса", "Я закоханий в тебе", "Мені подобається це фото, Ольга", "Божественна", "Боже мій, так мило і сексуально", "Приголомшливе фото", "Ольга, ти прекрасна", "Ти ідеальна", "Щасливої неділі, красуня!", "Одягни капелюх на голову, будь ласка!", "Ти королева", "Неймовірна", "Найкрасивіша і дуже талановита", "Жінка-мрія", "Така класна", "Без сумніву, найкрасивіша жінка на планеті", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, українська дівчина Бонда приміряла незвичайний образ для модного глянцю.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська дівчина Бонда роздяглася на камеру.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ольга Куриленко в прозорій сукні показала, що таке українські гени.