Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко, яка будує кар'єру на російському телебаченні і нещодавно народила первістка, часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. В цей раз знаменитість опублікувала миле фото, на якому позує в яскравому образі.

На фотографії, яка з'явилася в записі телеведучої, вона постала на огляд публіки в модному образі. Для фотосесії молода мама одягла яскраву помаранчеву блузку з об'ємними рукавами і бантом на шиї. Також частково видно чорну спідницю з масивним поясом на талії. Волосся Регіни розпущене і красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж і мила усмішка. У підписі до фотографії Тодоренко розповіла про свою роботу.

"Черговий знімальний день, чому я рада. Ми на шоу #мейкапери знімаємо нові тренди. Чесно скажу вам, цей проект дався мені нелегко, особливо після тревел-шоу #орелірешка. По-перше, я дуже погано розбираюся в мейкап трендах. По-друге, мені складно влитися в модну індустрію (відчуваю себе білою вороною). По-третє, пекельне пекло – стояти на підборах по 14 годин на день, краще вже по горах лазити. Тепер же в новому році настав новий сезон #Мейкапери, я піднаторіла і намагаюся з усіх сил бути в темі. У моїй професії дуже важливо володіти інформацією і бути в курсі всього, що відбувається – цього я вчуся щодня. Щоб не зовсім з головою зануритися в #мамськіблоги, я навіть підписалася на наукові канали в Телеграм: «Чому?», «Словниковий запас», «Naked Space», «Таємниці океанів». Коротше, все підряд. Порадьте ще щось цікавеньке почитати, де цікаво і доступно викладена інформація, новини і тд. (бажано англійською). #регинатодоренко #регинапутешественница. Mua – @yanabuzychkina. @lorealmakeup", - написала Регіна.

Така публікація не залишилася без уваги численних шанувальників Регіни, і вони почали активно коментувати фото Тодоренко і відповідати на її питання.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов роздають шанувальникам мерседес, гроші та техніку.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Регіна Тодоренко святкувала День святого Валентина без Топалова.

Також портал "Знай.uа" писав, що Регіна Тодоренко показала будинок своєї мрії.