Популярна російська співачка і дочка знаменитої примадонни Алли Пугачової Крістіна Орбакайте здивувала шанувальників незвичним фото. Чим викликала масу критики у свою сторону

Співачка розбурхала прихильників у мережі своїм зовнішнім виглядом, через який її порівняли з чоловіком. Так, зірка багатьом користувачам нагадала знаменитого фігуриста Євгена Плющенка. Знімок опублікований на сторінці артистки в Instagram.

Орбакайте викликала бурхливу реакцію користувачів мережі. У коментарях вони відзначили, що нова зачіска, а також широкі сонцезахисні окуляри, в яких позує Крістіна, абсолютно їй не личать.

"Не личать їй окуляри! Невдале фото, на Плющенка схожа", – жартують деякі шанувальники.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Де ви бачили красу? Якби не Алла Борисівна, навіть уваги ніхто б не звернув", – рознесли дочку примадонни вщент інші фоловери.

Варто зазначити, що найяскравіший представник фігурного катання, чемпіон Росії, Європи і світу, зібрав величезну кількість нагород, Євген Плющенко не раз підтверджував свій титул.

Нагадаємо, Пугачова виставила за двері молодого і красивого: бачити більше не хоче. ​Алла Пугачова вигнала зятя з сім'ї і навіть забороняє наближатися.

Примадонна намагається уникати Преснякова, не запрошувати на свої заходи і не спілкуватись навіть по телефону. Сам співак теж підтвердив, що є небажаним гостем.

Як повідомляв Знай. ua, Гордон сказав, як вигнати Путіна з Донбасу. Журналіст в черговий раз подражнив кремлівську пропаганду.

Також портал Знай. ua писав, що Гордон розповів про жорстке цькування Пугачової в Росії: вона завжди підтримувала Україну.