Скандальна українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе і активно будує кар'єру в Росії, а також їздить з концертами по російських містах, презентуючи своє шоу "Діва", вирішила в черговий раз підігріти інтерес публіки до своєї персони. На своїй сторінці у соцмережі артистка виклала нове відео, на якому позує на сцені у відвертому образі.

У ролику з концерту, що з'явилася в записі Ані Лорак, вона постала на огляд публіки в коротенькому сценічному вбранні, і шанувальники помітили підозрілу деталь. Артистку запідозрили у вагітності, адже під час деяких її рухів добре видно округлий живіт. На сцену Лорак вийшла у коротенькому сріблястому платті з відкритим декольте, яке підкреслює пружні груди. На плечах артистки хутряна накидка. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий макіяж.

На відео, яке опублікувала Ані Лорак, вона виступає в Майкопі і виконує свій хіт "Зажигай сердце". Також в кадрі видно підтанцьовку співачки. "Забирай сердце. Обнимай душу. #шоуДива #Майкоп", - написала Лорак у підписі до відео. Шанувальники не змусили себе чекати і почали активно обговорювати нову публікацію зірки. Так, найвідданіші фанати засипають Лорак компліментами в коментарях, але деякі все ж відзначили, що артистка постаріла, а її намагання зберегти молодість тільки псує її природну красу. Також Кароліну в коментарях запитують про вагітність, адже всі помітили її живіт.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Як завжди, на висоті, браво!", "Нереальна", "Буде дует з Лазарєвим?", "Пузата така!", "Ой! Якщо вагітна, здорово! Все встигають ці молоді діви!", "Музика перекриває голос. Все-таки концерт – розмова з глядачем, а не крики в мікрофон", "Чудово", "Не розумію, правда вагітна Ані, чи ні", "Люди, скільки у вас отрути. Та яка вам різниця вагітна чи "смачно поїла", вона прекрасна в будь-якому разі! Насолоджуйтесь її творчістю", "Ані Лорак вагітна, це видно", "Точно вагітна", - пишуть у коментарях до відео.

Нагадаємо, мокра Лорак оголилася і тут почалося, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.uа" писав, що Ані Лорак заблукала в лісі перед черговим російським концертом.