Крим залишають не тільки звичайні громадяни, але й знаменитості. Нещодавно журналісти побували біля будинку відомої української співачки Софії Михайлівни Ротару. Як не дивно, особняк був порожнім, і по його зовнішньому вигляду було помітно, що в ньому вже давно ніхто не живе. Попитавши сусідів журналісти лише зайвий раз підтвердили свою гіпотезу, так як ніхто з мешканців сусідніх будинків не бачив її протягом останніх 5 років.

Покинутий особняк Ротару

"Так, я бачила її тут, навіть спілкувалися як-то, – сказала нам жінка років 60. – Були разом на похороні одного сусіда. А ще Софія Михайлівна якось поскаржилася, що у неї врожаю немає, так ми з сусідами ділилися з нею овочами зі своїх грядок. Я чула, що вона давала гроші на ремонт дороги в селищі, пенсіонерам роздавала подарунки. Раніше відзначала тут кожен свій день народження Софія Михайлівна теж тут жила. Але я її не бачила вже п'ять років, вона швидше за все не приїжджала" - поділилася спостереженнями місцева мешканка.

Сам же особняк був зроблений для Ротару її сином Русланом. Місцезнаходження також не викликає нарікань, так як будинок розташований всього в семи кілометрах від Ялти в районі ботсаду. Навколо будівлі височіє кам'яний паркан, на якому розташовано досить багато камер, за спостереженнями журналістів особняк досі перебуває під охороною Біля будинку є сад, який коли-то обробляла Ротару. Там же розташовувалися та овочеві грядки, урожай з яких показувала народна артистка України.

Руслан зі своєю зірковою мамою

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

Місцеві жителі розповіли журналістам, що раніше Ротару святкувала в селищі Нікіта свій день народження, а до 2013 року приїжджала сюди ще і для організації музичного фестивалю в Криму. Тепер в соцмережах Ротару якщо і публікує фотографії будинку, то це знімки з котеджі під Києвом, який знаходиться в районі Конча-Заспи.

Нагадаємо, Племінниця Ротару розповіла, чому відреклася від зіркової родички

Раніше Знай.иа повідомляв, Юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото

Знай.иа писав, Софія Ротару таємно вийшла заміж: Сергій Звєрєв здав зірку з потрохами