Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість випустила кліп на пісню "Любите друг друга", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка вирішила подякувати шанувальникам за відгуки, однак зазначила, що ролик багато хто так і не зрозумів правильно.

"Хочу зізнатися, що перший раз за довгий час кліп викликав такий резонанс!!! Я не бачила стільки репостів, сторіс.. і це неймовірно.. спасибі всім, хто зрозумів, всім, хто не зовсім, хто не зрозумів , але зрозуміє. У будь-якому випадку ви не залишилися байдужими. А для нашої команди це дуже важливо @alanbadoev@meladzemusic 💙 #любитедругдруга", - поділилася емоціями Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Вірочка красуня 😍 казкова 😘", "На Шерон Стоун молоду тут трохи схожа. У рестайлінгу))))", "Саб-Зіро вже не той 😀", "Краса у всіх сенсах💋💋💋", "Чудова красуня ти, Вірочка!!!!!))))😻😻😻😻😍😍😍😍😍😻😻😻😻🙈🙈🙈😘".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.