Популярна українська співачка і актриса Оля Полякова, яка відома також як Суперблондинка, активно веде свій профіль Instagram. Нещодавно знаменитість анонсувала вихід кліпу на пісню "Лед тронулся", позуючи в облягаючому костюмі для фігурного катання. Так, артистка зізналася, що нова робота буде присвячена дітям і навіть пояснила, чому.

"Кліп "Лед тронулся" буде присвячений ... дітям! Часто у гонитві за успіхом та визнанням ми забуваємо про тих, заради кого ми живемо і працюємо – про наших дітей. Ми прагнемо зайняти високе положення в суспільстві, в професії, а приділити трохи уваги дитині нам ніколи. А адже для них ми, незважаючи на всі наші помилки та поразки, найкращі, найважливіші, найголовніші люди, тільки для них справжні королі і королеви!", - поділилася емоціями Полякова. Фолловери взялися коментувати: "Твої кілометрові ноги - це щось!)))👍😍", "Яка Ви красуня!!!!👍", "Оце ноги 👍👀", "Яка ж ідеальна❤️", "🌹Богиня льоду🌹🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.

Також знаменитість зробила селфі з дуже помітним концертним макіяжем, проте далеко не всім він припав до смаку.

А ще артистка в Одесі показала ідеальну фігуру в білому купальнику і зізналася, що відпочиває з подружкою, але здається, подружка була погано підготовлена до літа і не поголила ноги.