Відома українська телеведуча Леся Нікітюк, яка дійшла до фіналу шоу "Танці з зірками", але не перемогла в ньому, часто ділиться з підписниками в Instagram новими фото та новинами зі свого зіркового життя. Так, в цей раз Леся опублікувала нове фото, на якому постала перед шанувальниками у стильному образі в готелі в Берліні.

На фотографії, яка з'явилася в записі артистки, вона постала на огляд публіки в спокусливому чорному вбранні, яке оголює тендітні плечі. Леся прилягла на ліжко в готельному номері, поруч з нею лежить красивий букет рожевих троянд. Але хто подарував квіти, зірка не розповіла, так що фанатам залишається лише здогадуватися. Волосся Лесі розпущене, а на її обличчі легкий макіяж і усмішка.

У підписі до фотографії Леся Нікітюк написала: "І мені все одно, скільки буде лайків… #багиняламината #богиняБерлина #berlin #chopard". Нагадаємо, напередодні телеведуча викладала фото з київського аеропорту Бориспіль, де закуповувалася в Duty Free. Тоді шанувальники запитували, куди вона прямує, тепер же зрозуміло, що зірка летіла в Німеччину. Геолокація до фотографії свідчить про те, що вона була зроблена в берлінському готелі The Westin Grand. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати нове фото телезірки. Фолловери засипають Нікітюк компліментами і побажаннями, а деякі запитують, що Леся робить в Берліні.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Леся, заздрю, мій улюблений колір троянд", "Красуня, прямо моделька", "За статистикою, найбільшу кількість лайків набирають фото в купальниках", "Троянди класні", "А лайків все одно багато", "Леся, плаття дуже красиве, підкажіть, який бренд", "Яка ви красива", "Вау! Яка розкішна жінка", "Пощастить же комусь з такою красунею бути", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, яскрава Леся Нікітюк затьмарила Карпати зеленою шубою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Леся Нікітюк затьмарила Дубай сміливим образом.

Також портал "Знай.uа" писав, що Леся Нікітюк зайнялася улюбленою справою в аеропорту.