Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість вирішила стати на захист своєї кращої подруги і продюсера Нателли Крапівіної, яка хоче засудити ведучу Жанну Бадоєву за заяву, ніби-то ідея створення шоу "Орел і решка" належить їй. Варто нагадати, що Жанна в гостях у "Вечірнього Урганта" раптово заявила, що придумала такий проект ще будучи студенткою, проте над ним працювала величезна команда професіоналів, на що Нателла одразу ж відреагувала, записавши відео.

"Як шкода, що в гонитві за славою люди, своїми вчинками, втрачають себе...
#ЖаннаВрунишка 😳🙋‍♀.
#Repost @natellakrapivina
я зневажаю брехню в будь-яких її проявах.
і дурість, виголошену урочистим тоном.
я прокоментувала це заради моїх друзів @synelnykov_yevgen @synelnykova
і заради всієї нашої родини #teenspiritstudio", - висловила свою думку Крапівіна. Фолловери розділилися на два табори: "Так часто буває. У перемог або успіхів багато господарів....У невдач господаря не знайти...«орел і решка» -прекрасний!", "О боги кому це цікаво 🤦🏻‍♀️ Ну придумала і молодець. Такий бруд розвела, ніби у неї Нобелівську премію забрали", "Вічне цькування поганих колишніх ведучих?) як прекрасно подаєте, ще й хештег придумали. Молодці!", "Подивилася повністю передачу з Ургантом, вирване з контексту (слова Жанни🤦🏻‍♀️)".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

Також знаменитість виклала спільне селфі з Аллою Пугачовою і зізналася, що захоплюється нею.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.