Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість зізналася, що обожнює Емі Вайнхаус і досі не вірить, що та пішла з життя. Так, артистка показала двійника культової виконавиці з шоу "Мейкапери" і заінтригувала прихильників новою кар'єрою.

"Може знову заспівати?) Знайшла на шоу #Мэйкаперы Amy Winehouse ❤️❤️❤️ Будучи дівчинкою , я обожнювала її творчість, знаю майже всі пісні напам'ять і тащуся від її величезних брудних стрілок, які вона робила собі сама! Як же я плакала , коли дізналася, що цієї крутої артистки не стало , більше не потрапити на її концерт, хіба що придбати квиток в один кінець..., а для тих , хто вірить у реінкарнацію - напевно можливо зустрітися в наступному житті! Я досі вірю, що мої улюблені Amy і Freddie Mercury в затяжній відпустці на безлюдному острові , і колись вони все ж таки повернуться, може в іншому образі) 💔", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери взялися коментувати: "Регіна, співайте!!!! 👍👏", "Так, так, так! ТААААК! Региночка, співай! У тебе приголомшливий голос 😍", "Блін а я ж повірила на секунду..думаю як так?", "По голосу чути, що ви співали😍❤️", "Я одразу впізнала то що це ти співала! 🙌😍".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.