Скандальна співачка Світлана Лобода, якій давно приписують роман з німецьким музикантом Тиллем Ліндеманном, "влипла" у новий скандал. Журналістам вдалося зняти її під час пристрасного поцілунку з якимось загадковим чоловіком під час її відпочинку в Дубаї.

Судячи з фото, які оприлюднило одне з російських видань, у співачки зав'язався курортний роман. Лобода провела вечір у компанії темноволосого чоловіка модельної зовнішності. Француз робив Лободі активні знаки уваги. Через якийсь час вони продовжили спілкування на танцполі.

У той же час у своєму профілі в Instagram Світалана публікує тільки милі сімейні фото і не афішує нічне життя.

"Дивись, Тілль, випустиш, буде твоя суперзірка снідати не баварськими сосисками, а паризькими круасанами!", - іронізують у коментарях.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, похвалилася дуже відвертою фотосесією з кліпу "Інстадрама". Так, артистка позувала у ванній, виставивши розкішний чорно-білий знімок.

"c t me💌", - лаконічно підписала кадр Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Ну ось з якого ракурсу не знімай і у що одягнути - ну добре! Непристойно класна!", "А де вода)?", "Ну як можна бути такою гарною😍", "Як же круто з зачіскою ! Шкода що рідко так закочує волосся .", "Тропікана-жінка🧨💥".

Нагадаємо, Світлана Лобода похвалилася новим чорно-білим фото, а фанати залишилися в захваті.

Раніше Знай.uа повідомляв, Лобода похвалилася спільною фотосесією з головним героєм, який зіграв її коханого в кліпі Instadrama.

Також Знай.ua писав, Лобода постала на огляд публіки в сріблястому піджаку з відкритим декольте, під яким голе тіло. У підписі до своєї фотографії Світлана Лобода написала: "Last concert today", що перекладається, як "Останній концерт сьогодні".