Ксенія Сімонова, яка запам'яталась багатьом українцям з першого сезону "Україна має талант", заняла третє місце на популярному американському шоу America's Got Talent. Про це пише Washington Post.

Пісочна анімація Ксенії свого часу зворушила вітчизняних телеглядачів до глибини душі, а американці не залишилися осторонь. Авторитетне видання пише, що описати роботи художниці одночасно і важко, і легко.

"З одного боку, вона дійсно створює картини з піску. З іншого - це цілі історії, іноді настільки емоційні, що змушують людей плакати", - пишуть журналісти

33-річна художниця виявилася першою іноземкою, яка потрапила у фінал легендарного американського шоу. На своїй сторінці у Facebook вона вже похвалилася своїм достижнением з підписниками.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Це безмежно щасливий момент, який хочеться продовжити.... Класно бути у трійці найталановитіших у світі людей. Класно брати участь у такому проекті. Спасибі Вам всім за Вашу підтримку!" – написала Сімонова.

У фіналі Ксенія виконала номер "Я любов", який зірвав овації залу і до глибини душі зворушив глядачів.

Художниця також створила трихвилинний ролик, намалювавши всіх зірок America’s Got Talent і суддів Саймона Коуелла, Хоуї Манделя, Мел Бі та Хайді Клум.

Перемогу з рук Ксенії вирвали юна черевомовниця Дарсі Лінн Фармер, яка посіла друге місце. Перше місце і звання найталановитішої людини планети дісталося фокуснику Шім Лін.

Нагадаємо, фіналістка шоу "Україна має талант" Ксенія Сімонова створила унікальну пісочну анімацію в пам'ять про Скрябіна.

Раніше Знай.uа повідомляв, криворожанин Арсеній Журавель успішно виступив у 9-му сезоні талант-шоу "Голос країни". Юнак бездоганно виконав пісню "Take on me" групи "a-ha".

Також Знай.uа писав, юная переможниця "Голос.Діти" підкорила США своїм виступом.