Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість відвідала вечірнє шоу на "Русском радио", похвалившись дуже дивними танцями з ведучою і подругою Аллою Довлатовою. Так, артистки посмикалися на камеру, виставивши відео в прискореному режимі.

"В понеділок, після ефіру у вечірньому Шоу на російському радіо @russkoe_radio запалили з моєю давньою подругою Аллою Довлатовою @alla_dovlatova Ловіть Наш позитив і завантажуйтесь від нас гарним настроєм!😊 ", - поділилася емоціями Волочкова. За 22 години неоднозначний ролик зібрав 66 тис. переглядів. Фолловери ж ніяк не змогли прокоментувати побачене, адже хитра знаменитість вирішила приховати коментарі, щоб не нариватися на масу негативу. Варто відзначити, що ще нещодавно Анастасія з Аллою вже танцювали на камеру, проте підписники балерини розкритикували жінок.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас. Наряд для цього артистка вибрала як зазвичай шокуючий: квітчасту сукню з величезним розрізом на нозі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.

А ще Волочкова під кінець літа згадала, що у неї є дочка. А ще новий кінь. Так що вона вирішила приділити час відразу двом.