Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, недавно поділилася з фоловерів в Instagram незвичайним відео. Знаменитість анонсувала тур по містах Росії, однак давненько не виступала в Україні. Так, артистка оголосила дати концертів, тільки от інформація сподобалася далеко не всім фоловерам.

"Залишився майже тиждень 💙
Чекаю з нетерпінням наш тур
У нас є чим вас порадувати !!!
1 березня -Томськ
2 березня - Кемерово
4 березня - Барнаул
5 березня - Новосибірськ
6 березня - Курган
7 березня - Єкатеринбург
10 березня - Ноябрьськ
11 березня - Сургут", - поділилася радістю Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "А Україна?", "Віра, чому в Україні не виступаєте?", "А у Львів коли??? Небесна сотня річниця???! Вам нічого каже??? Гастролі в Росії.....як так можна, ви не Українка а запроданка, гроші на першому плані.", "А в Києві коли буде концерт ?".

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.