Шоумен, пародист і чоловік Примадонни російської естради Алли Пугачової Максим Галкін, час від часу ділиться в соціальній мережі Instagram зворушливими сімейними відео. Мадам без віку, Алла Пугачова, яка у свої 69 років прагне виглядати як дівчинка, одягла коротку спідницю і разом з п'ятирічною донькою Лізою зібралася за подарунками чоловікові і синові Гаррі в магазин. На носі 23 лютого, і дівчатка вирішили зробити хлопчикам сюрпризи, але Ліза Галкіна з дитячою безпосередністю «спалила мамку».

На відео помітно, як Маким Галкін йде до будинку з сином Гаррі, який сидить у нього на плечах. Дитина закриває йому очі долонями, тому він змушений орієнтуватися за підказками. Коли вони приходять додому, то бачать Лізу в червоному пальто і шапці з помпоном. Дівчинка чекає на ґанку маму.

"Куди збирається моя красуня?", - питає Максим Галкін. "Купувати подарунки в магазин...для мами", - хитро і з посмішкою відповідає дівчинка.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

В наступному кадрі бачимо Аллу Пугачову в короткій спідниці і темної кофті в кепі на голові. "Хто ти?" - запитує вона у дочки. "Я - Червона Шапочка", - відповідає Ліза. "А я мама і я посилаю тебе до бабусі за пиріжками... По лісу ми не підемо. Зараз я курточку накину", - відповідає Алла Борисівна.

Незважаючи на те, що Ліза всіляко намагалася приховати від тата і брата мета поїздки, Галкін про все здогадався. "Ліза з мамою поїхали в магазин за подарунками для мене і Гаріка на 23 лютого. Коли я запитав у Лізи, куди вони, вона намагалася приховати, як могла, мета поїздки", - підписав він відео.

Нагадаємо, журналисы оточили Аллу Пугачову і почали задавати безліч питань, в тому числі і про її зовнішньому вигляді. Незважаючи на те, що знаменитості говорити про це було не дуже приємно, вона все ж сказала кілька слів Вадиму Вернику.

Нагадаємо, після того, як стало відомо, що Децл помер, Пугачова написала повні горя і відчаю слова, зворушливо звернувшись до нього "мій хлопчик".

Як повідомляв раніше Знай.uа Відомий російський комік і чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін дав завдання шанувальників новим сімейним фото.

Знай.uа писав, що Вакарчук розповів про зйомки у Пугачової, Земфіру і життя без Росії: або захисти, або мовчи. Лідер легендарної групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук практично відразу після вторгнення ворогів на українську землю перестав їздити з концертами в Росію.