Відомий російський комік та чоловік співачки Алли Пугачової Максим Галкін спантеличив шанувальників новим сімейним фото.

Алла Пугачова та Максим Галкін
Алла Пугачова та Максим Галкін

Відповідний знімок артист опублікував на своєму акаунті у Instagram.

На фото подружжя Пугачова-Галкін мило обіймаються. Однак багато фолловерів звернули увагу на те, що разом вони виглядають як "онук і бабуся".

"Всім бажаємо гарного настрою!" - підписав Максим знімок.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Під фанати в один голос відзначають, що, незважаючи на доглянутий вигляд Пугачової, контраст їх з Максимом віку дуже впадає в очі.

"Жах, онучок бабусю обіймає. Хоча бабулю як слід" переробляють ", - пишуть користувачі, натякаючи на зайвий фотошоп на знімку.

Інші ж шанувальники, навпаки, засипали зіркову пару компліментами. Багато відзначили, що заздрять сімейному щастю знаменитостей, які разом вже не перший рік, але як і раніше щиро люблять один одного.

Нагадаємо, колишній суддя українського проекту "Х-Фактор" і відомий музичний критик Сергій Сосєдов жорстко пройшовся по нещодавньому вчинку Примадонни російської естради Алли Пугачової.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

До речі Сосєдов колись боготворив Аллу Борисівну й обожнював її творчість.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Відомо, що причиною жорсткої критики став цікавий документ, згідно з яким стає зрозуміло, що представники виконавиці просять державну компанію "Вертольоти Росії" виділити їй значну суму на ювілейний концерт та супутні заходи.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Примадонна і зірка російської естради Алла Пугачова дізналася про смерть російського репера Кирила Толмацкого (Децл) і відреагувала на цю сумну і несподівану новину у своєму Instagram.

Також Знай.ua писав про те, що Максим Галкін, російський шоумен і комік, дав відповідь за заяву Лії Ахеджакової, актриси, яка виявилася ображена його недавнім виступом.