Колишній суддя українського проекту "Х-Фактор" і відомий музичний критик Сергій Сосєдов жорстко пройшовся по нещодавньому вчинку Примадонни російської естради Алли Пугачової. До речі Сосєдов колись боготворив Аллу Борисівну й обожнював її творчість.

Про це пишуть російські ЗМІ.

Відомо, що причиною жорсткої критики став цікавий документ, згідно з яким стає зрозуміло, що представники виконавиці просять державну компанію "Вертольоти Росії" виділити їй значну суму на ювілейний концерт та супутні заходи.

"Це зарозуміле, корисливе використання свого імені. Така хамська й цинічна позиція: мені всі винні, я годувала всю країну, мені недоплачували в радянський час. При тому, що артисти в той час, і Пугачова у їх числі, жили чудово", - заявив Сосєдов.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Музичний критик зазначив, що організація "Вертольоти Росії" переживає далеко не найкращі часи. Сосєдов підкреслив, що це не фірма, а сама Примадонна повинна спонсорувати державну організацію, яка опинилася на межі розорення.

"Компанія тягне жалюгідне існування, на цьому фоні 40 мільйонів на бездарний фанерний концерт - це соромно, ганебно, злочинно", - зазначив Сосєдов.

Варто нагадати, що Микита Пресняков, який є онуком Алли Пугачової, просить гроші у своїх фанатів. Повідомлення про допомогу він опублікував у своєму Instagram. У своїй публікації Микита каже, що йому потрібні гроші, щоб зняти кліп на новий трек з назвою "To Stay", виконавцями якої є гурт MULTIVERSE.

Зазначається, що сам онук Примадонни є учасником даного колективу. Він упевнений, що якщо фанати зможуть об'єднатися з музикантами і зберуть потрібну суму, то пісня матиме можливість заявити про себе в усьому світі".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що акторка радянського і російського кіно Лія Ахеджакова розповіла про свої враження від грубих насмішок над нею коміка Максима Галкіна.

Нагадаємо, Пугачова пішла на страшні жертви заради Галкіна.

Як повідомляв Знай.uа у Пугачової був роман з Кузьміним: сплив секретний документ.

Знай.uа писав, Галкін відповів на звинувачення Ахеджакової: в житті ви говорите по-іншому.