Українська співачка Ані Лорак, гастролююча по РФ, здивувала фанатів незвичайним фото.

На знімку в Instagram Лорак вона була розкритикована за "качачі губи".

"Королева пристрасті", "Ну і ротяра у неї!", "І так надуті губки-ще їх бантиком робить", "А що з губками, Кароліночка? Навіщо надули?", "А чому не в трусах????Пайта тут не в тему", "Розправте губки дуже негарно так ви робите", - пишуть користувачі в коментарі.

Варто нагадати, що популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове відео. Знаменитість похвалилася невеликим уривком з шоу-туру "Diva" у Владикавказі. Так, артистка виставила один з найбільш улюблених номерів шанувальників, заспівавши в прозорій ванної з блискітками. Варто нагадати, що після розлучення з чоловіком Муратом Ані підозрюють у другій вагітності, адже на виступах частенько видно кругленький живіт.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ані Лорак
Ані Лорак

"❤️ #яжеговорила #шоуДива#Владикавказ", - лаконічно підписала ролик Лорак. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки розділилися: "Неймовірна!!!!! Шалено сексуальна і неймовірна!!!!! 💃💃", "Як багато мішури і самозамилування ..", "Ось тут Ані,дуже жіночна і красива 👍👍👍", "Звичайна злодійка. Номер стирила у Діти фон Тіз, костюми у Лопес і Бейонсе", "Один з найбільш улюблених номерів з шоу😍 Дуже гаряче...".

Ще ми писали про те, що Популярна виконавиця джазу і піаністка з Канади Дайана Кролл вперше дасть концерт у Львові, і в Україні в цілому. Примітно, що Дайана Кролл п'ять разів отримувала престижну музичну нагороду "Греммі".

Що відомо про джазову артистку?

Народилася вона в 1964 році, на даний момент їй шістдесят чотири роки. Перший альбом співачка випустила в 1993 році і з тих пір до неї прийшла зоряна слава.

Нагадаємо, Лорак перетворилася в ніжну зефирку з глибоким декольте: яка солодка

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Ані Лорак вкусила Настя Каменських: тепер ходить тільки в трусах

Також Знай.ua" писав про те, що Безсоромна Лорак вийшла на сцену в чому мати народила: у фанатів відвисла щелепа