Відома українська співачка Тіна Кароль показала кадри з відвертої фотосесії. Напівоголені знімки знаменитості викликали справжню бурю у мережі. Передає Clutch.

Кароль поділилася у своєму профілі в Instagram кадрами, на яких позує у нижній білизні. На співачці надягнута симпатична комбінація з глибоким декольте і туфлі на високих підборах. Варто відзначити, що Тіна не зважилася показати публіці "всю себе" і прикрилася плащем.

Шанувальники прийшли в захват від фото і засипали українську красуню компліментами.

"Бомба", "Ви прекрасні", "Які гарні ніжки і груди ух… Тіна супер", "Сексапільна і сексуальна !!!Карколомна Тіна !!!!!", "Космічна", "Дуже сексуальна", "Дуже красива !!!", "Ось це фотки. Оу е. Комусь пощастило з такою жінкою)", — пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Інші ж залишилися незадоволені тим, що талановита артистка заробляє популярність саме оголенням.

"На грані ,по лезу ножа", "Мила Тіна, що від тебе можна чекати??", "І це єврейська дівчинка?!!!", "Тіна ви ж віруюча людина, невже вам подобається образ блудниці!!???", "Нескромно, це не вашому ключі", "Навіщо іконі оголюватися?".

Нагадаємо, відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль похвалилася дуже ніжною фотосесією в квітчастій сукні з глибоким декольте. Так артистка позувала сидячи на стільці, чуттєво закривши очі і відкривши рот.

Раніше Знай.uа повідомляв, відома українська співачка і тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль показала рідкісне фото з найголовнішою людиною у своєму житті. В Instagram Stories співачки з'явився її спільний знімок з 10-річним сином Веніаміном.

Також Знай.ua писав, Тіна Кароль показала кадр, на якому позує в образі інопланетянки, принаймні, так здалося деяким фанатам зірки. На фотографії, яка з'явилася в записі зірки, вона позує у незвичайному вбранні в рамках фотосесії для української редакції модного глянцю Vogue.