Скандальний російський продюсер Йосип Пригожин підтримав висловлювання музиканта Андрія Макаревича про те, що зараз 80% жителів Землі страждають ідіотизмом.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, Пригожин погодився із Макаревичем, та водночас заявив, що подібна статистика значно спотворена.

"Просто ідіоти звертають на себе більше уваги. Погані новини, скандали - це все витісняє добре і вічне, на жаль. Ми реагуємо на негатив сильніше", - зазначив продюсер.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Він додав, що дуже поважає Макаревича, проте тут же відзначив, що співака необхідно переглянути звичку критикувати людей. За словами Пригожина, світ уже збожеволів, і частиною ідіотизму є заборони і санкції.

Разом з тим варто відзначити, що відомий музикант, лідер групи "Машина часу" Андрій Макаревич обурився агресією і пропагандою російського ТБ. Емоційну відповідь він опублікував у своєму Facebook.

Як каже Макаревич, Росія не може жити без Украни, ніби у неї інших проблем немає.

Кількість новин про Київ різко збільшилися після того, як Росія окупувала Крим і почала війну на Донбасі. З телевізора росіянам показують все що завгодно, але тільки не реалії власній країні. Пропагандисти мовчать про стан доріг, низькі пенсії, повальну бідность і про "ініціативи" Думи, що про народ навіть і не думає.

За словами артиста, деяку частину часу пропагандисти залишають на США і Трампа, але знову пов'язують це з Україною.

"Чотири з гаком роки наші генерали ідеологічного фронту кричать в телевізорі про Україну. Кожен день — вірніше, кожен ранок, день, вечір і ніч. Обурюються, обурюються, сміються, глузують, навіть (ух ти!) — співчувають. Не про Путіна і Медведєва, не про Рогозіна і Шойгу, не про пенсії і зарплати наших громадян, не про нові дивовижні ініціативи нашої Думи — ви що, з глузду з'їхали? Про Україну і Порошенка. Ну, ще трохи про Трампа — у зв'язку з Україною, зрозуміло. Чотири з гаком роки кожен день — це ж ні в кого фантазії не вистачить. Але нашим — вистачає", — іронізує Макаревич.

Нагадаємо, Гордон розповів про жорстке цькування Пугачової в Росії.

Як повідомляв "Знай.ua", Макаревич поділився думками про війну на Донбасі.

Також "Знай.ua" писав, що Ахеджакова розплакалася, говорячи про Україну.

Українські сенсації. Чому російський рок повертається у підпілля?