Легендарна актриса радянського кіно Лія Ахеджакова розповіла про свою останню поїздку в Україну та розплакалася перед камерою

Зірка дала інтерв'ю у програмі "Культура пам'яті". Вона поділилися своїми страхами через поїздки в Україну.

"Зараз я не буваю в Україні. Один раз мене запросили на Одеський кінофестиваль, і я зважилася. Таке задоволення отримала. Я так люблю це місто. І дуже люблю Україну, і з радістю б їздила туди. У мене там є свої люди, і гастролі там були незабутні. Але я знаю, що я дам там якесь інтерв'ю, і у мене будуть отруєні роки життя", - розповіла актриса.

Також артистка наголосила, що боїться говорити, що або про Україну, так як в Росії може від цього постраждати.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Не дай бог ще що-небудь трапиться. У нас є борці з "лібералами", або "борці з правдою", не знаю як назвати. Знаю чий я проект, не хочу називати їх, боюся", - додала Лія Ахеджакова.

Крім того, у своєму інтерв'ю вона згадала і про українського актора Богдана Ступку. Розповіла про співпрацю з легендарним актором.

"Спектакль називався "Старосвітська любов". Років п'ять ми грали зі Ступкою, їздили по Росії, по Україні, всюди. Моя умова було наступна: мені потрібен був такий партнер, щоб він мене перевершував. Щоб я навчилася від нього чогось, переповнилася. Ось це був Богдан Сильвестрович. Це правда, ми стали друзями. Він викликав захват", - підкреслила актриса.

Нагадаємо, відома російська актриса театру і кіно Лія Ахеджакова публічно визнала, що Росія вкрала Крим в України.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в Росії був складений список письменників, акторів і режисерів, які не визнали Крим російським і негативно відгукувалися про анексію. Борис Акунін, Олександр Сокуров, Андрій Макаревич, Лія Ахеджакова, Володимир Войнович, Ксенія Собчак, Людмила Улицька, Віктор Шендерович, Михайло Єфремов - всі вони входять в цей список.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що туристи, які прибули в анексований Крим, в цьому році відзначилися обурливими витівками, які шокували місцевих жителів.Росіяни стали виносити з номерів готелів все, що бачать — рушники, покривала і навіть картини.