Головна акторка студії "Квартал 95" Олена Кравець звернулася до українців з проханням про фінансову допомогу, але не для себе, а для лікування нашої землячки.
Їй терміново потрібна складна і дорога операція.

".. Я хочу звернутися до Вас за допомогою...Трапилася біда. Захворіла одна молода жінка.", - розповіла Олена Кравець.

Олена Кравець, зірка Студії "Квартал 95"
Олена Кравець, зірка Студії "Квартал 95"

"Друзі, дуже потрібна ваша допомога! Всі подробиці у @lennykravets в передостанньому пості. Всім заздалегідь величезне спасибі!",- з таким зверненням вийшло відео на каналі студії "Квартал 95".

Вона розповіла про те, що необхідно допомогти Наталії Дочинець. Акторка відразу відгукнулася на прохання і звернулася до своїх фанатів і небайдужих людей. Кошти збираються на термінову операцію. До відео Олена Кравець додала фото і скани листування з Наталею і висновок лікарів.
В коментарях фанати підтримали ініціативу акторки Кравець і висловили добрі слова на адресу Наталії якій необхідна допомога.

"в мене 860 грн декретних, але я відправила!", "Трохи перерахувала. бажаю якнайшвидшого одужання.", - написали під відео.

"Леночка, Ви людина з великим серцем! І вся Ваша команда - великі молодці! Удачі Вам! Здоров'я Наталії та своєчасної допомоги!", - додали в коментарях.

Олена Кравець - любляча мама
Олена Кравець - любляча мама

Слід відзначити, що для Олени Кравець займатися благодійністю - звичні речі. Свого часу, приміром, вона бігла марафон, організований заради дітей, котрі з певних обставин залишилися без батьків:

"Я біжу цей марафон для того, щоб своїм маленьким прикладом привернути увагу до дітей та штовхнути ваги на бік любові та турботи. Я дуже добре розумію, що дітям-сиротам необхідно відчути себе звичайними дітьми з нашого двору. Їм не пощастило з батьками – ось і вся їх вина. Вони мріють про спортивну кар’єру та рекордні олімпійські досягнення. У нас зараз є шанс подарувати їм свій спортмайданчик", - згадувала вона.

Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)
Гумористична Студія "Квартал 95" (Олена Кравець)

Крім того, Кравець, ставши мамою чарівних близнят, зрозуміла, що її допомога потрібна вагітних жінкам. Зірка заснувала свою марку одягу - аби було зручно всі ці 9 місяців і красуні відчували себе справді на висоті, а не тільки майбутньою мамою. Поштовх до цього дало те, що акторка відчула брак таких приємностей у власному житті. А жінки під час вагітності інколи справді можуть впадати в депресію через зовнішній вигляд, котрий здається їм недосконалим.

Допомагала вся команда "Кварталу 95" і українським героям на передовій, при чому просили не афішувати цього - не хотіли "зайвого піару", котрий навряд чи був би доречним.

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Квартал 95 на Донбасі
Квартал 95 на Донбасі

Допомога повинна бути від щирого серця, а не заради реклами, наголошував Євген Кошовий.

Дивіться: Олена Кравець з "Кварталу 95" просить про допомогу

Нагадаємо,Кравець з "Кварталу 95" показала доньку-танцюристку.

Як повідомляв "Знай.ua", зірки Кварталу 95 показали своїх других половинок.

Також "Знай.ua" писав, що Кошовий розповів про магічну історію кохання.