Актори Студії "Квартал 95" вкрай рідко діляться подробицями особистого життя, але на День Валентина вирішили зробили виняток.

На офіційному ресурсі команди опублікували яскравий колаж, де зображені Валерій Жидков, Володимир Зеленський, Степан Казанін та Євген Кошовий разом зі своїми другими половинками.

Цікаво, що не всі їхні обраниці показали своє обличчя. В коментарях фанати написали багато добрих слів на підтримку артистів.

"Не розумію, чому дівчатка в чорних сукнях ... в такий день?!", "Я Вас люблю, квартал! Дякуємо за величезний труд! Ви приносите людям щастя!", "Любіть і будьте коханими кожен день в році!", "Ви така гарна пара, будьте щасливі, і щастя вашим діткам ми за тебе", - пишуть в коментарях.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Своє ставлення до шлюбу "Квартал 95" вже відбив і в комедійному жанрах. Фільм "Я, ти, він, вона" встановив рекорд касових зборів в Україні. Саме там говориться про те, як зберегти стосунки, навіть якщо здається, що ви на межі розлучення.

Раніше ми писали, що нещодавно на великі екрани вийшла стрічка за участю актора Студії "Квартал 95" та кандидата в президенти України Володимира Зеленського "Я, ти, він, вона".

Цю роботу більшість критиків назвали успішною, але мало хто пам'ятає, що для гумориста це не перші спроби в кіно, навіть не враховуючи "Слуги народу".

Володимир Зеленський (Квартал 95)
Володимир Зеленський (Квартал 95)

У свій час велику популярність отримав фільм"Службовий роман" – сучасна версія історії про кохання, яку артисти разом з режисером переробили на свій лад.
Саме тоді Зеленський та його команда переписали більшу частину сценарію – особливо для персонажа "Вірочки" (її зіграв Павло Воля). Самому Зеленському дісталася роль Новосельцева.
Також ми писали, що українці дізналися, який зріст у відомого українського гумориста, а з недавніх пір ще й кандидата у президенти Володимира Зеленського. Так, на офіційній сторінці його передвиборного штабу в Instagram повідомили, який у Зеленського зріст.

Нагадаємо, Кравець показала Зеленського поза "Кварталом 95".

Як повідомляв "Знай.uа" провідна "Орла і решки" розповіла, як целуется Зеленский.

"Знай.uа" писав, Зеленський і "Квартал 95" зробили подарунок Кошовому.