Актриса і модель Емілі Ратаковскі потрапила в міжнародний скандал, знявшись для модного журналу Harpers Bazaar. Справа не в самих зйомках, а, що красуня Ем проявила чи то крайній топографічний кретинізм, чи то кричущу географічну необізнаність, але назвала Україну – Росією. Так, кадри для фотосесії Harpers Bazaar потрапили на обкладинку глянцю в Японії та в Україні. І ось, що написала Емілі, приголомшивши всіх українських фанатів:

"Harpers Bazaar Russia і Harpers Bazaar Japan! Спасибі Карін Ройтфельд і, звичайно, Маріо Сорренто за ці міжнародні обкладинки", – написала модель під фото.

Зірка переплутала нашу країну з Росією, через що в коментарях вибухнула справжня буря. Під фото користувачі дивуються, як можна не знати країну, в якій поширюються твої фото.

Ось конфуз так конфуз", "Україна і Росія дві різні країни", "Вона просто побачила, що все російською мовою написано, от і все", "Як ти можеш бути на обкладинці і не знати, для якої це країни. Серйозно, це красиві фотографії, але це сумно і нерозумно", "Україна - не Росія", - пишуть передплатники Ратаковски.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб
Показати ще

Раніше повідомлялося, що відома американська модель і актриса Емілі Ратаковскі виклала дуже спокусливий кадр з відвертої фотосесії. Так дівчина залізла у ванну голяка, ледь прикривши груди руками.

"спокійної ночі🌙", - лаконічно побажала шанувальникам Ратаковски. За добу кадр встиг зібрати майже 909 тис. лайків. Фолловери залишилися в захваті і почали засипати модель компліментами, навіть признався їй в любові. Були і ті, хто зазначив, що на знімку дівчина нагадує свою подружку, сестричку Кім Кардашьян - Кендалл Дженнер.

Нагадаємо, Ратаковски роздяглася посеред супермаркету.

Раніше Знай.uа повідомляв, Ратаковскі затусила з сестричкою Кардашьян.

Знай.uа писав, гаряча Емілі Ратаковскі перетворилася на милого баранчика.