Відомий російський артист Максим Галкін вперше прокоментував чутки про екстрену госпіталізацію до лікарні його дружини Алли Пугачової.

Цю інформацію повідомило в п'ятницю, 22 лютого, російське медіа агенство Super.ru.

На питання кореспондента видання Максим Галкін відповів:

"Це все брехня! Я не збагну, звідки це все береться, моя дружина вдома, все з нею, слава Богу, в порядку. Може, вона колись там сходила на обстеження... Це абсолютна маячня, у нас все добре".

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Також прокоментувала останні чутки концертний директор Алли Пугачової Олена Чупракова.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

"Це брехня, вона вдома. Мені вже всі обзвонились, я всім кажу, що це брехня. Алла Борисівна вдома, почувається добре. Я от бачила її 40 хвилин тому. "Доброзичливців" багато." Олена Чупракова

Нагадаємо, відомій російській співачці Аллі Пугачовій провели термінову операцію в Москві. На даний момент її життю нічого не загрожує.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

У четвер, 21 лютого, російські ЗМІ поширили інформацію про те, що 69-річна Алла Пугачова через проблеми з серцем перенесла операцію в Москві в інституті Вишневського.

Згідно з повідомленнями, Примадонну госпіталізували зі скаргами на гострий біль у грудях. Після обстеження медики прийняли рішення про операційне втручання. Лікарі з'ясували, що у співачки порушення серцевого ритму.

Алла Пугачова
Алла Пугачова

Операцію, згідно з інформацією російських видань, провів провідний хірург інституту, фахівець зі світовим ім'ям академік Баграт Алекян.

Раніше портал писав, що шанувальники Примадонни російської естради всерйоз стурбовані зовнішнім виглядом співачки після того, як побачили її на прем'єрі фільму "Пілігрим" разом з чоловіком Максимом Галкіним.

Як повідомляв портал Знай.uа, Алла Пугачова розповіла про свою хворобу

Також Знай.uа писав, що Пугачова не прийшла на похорон Децла: не знайшла сил бачити "свого хлопця" в труні.