Оля Полякова та Дзідзьо відвідали студію "Світського життя", де поговорили з Катею Осадчою про зйомки в другій частині української еротичної комедії "Свінгери".

Про це повідомляють ЗМІ.

Відзначається, що у фотостудії вони постали в образах, у яких знімались у фільмі. Зокрема, Оля в червоному сарі з золотистим орнаментом, а Дзідзьо - в індійській національному одязі, яка складалася з помаранчевого светри, фіолетових брюк і червоної пов'язки на голові.

Варто відзначити, що співачка у другій частині фільму зіграла дружину олігарха Ілону, яка скористалась послугами секс-гуру (Дзідзьо) навчитися тантричного сексу.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

"Незважаючи на те, що це комедія про секс, вона не сексуальна, вона смішна ", - сказала Полякова.

"Ну, не дуже ти правду кажеш, вона трохи сексуальна. Уяви собі, що я в такому вбранні приходжу, взяв дві ноги, хлоп, розставив. Одне око автоматично впало вниз, а другий дивиться на Олю, підглядає вона, що я роблю. Я все побачив", - жартує Дзідзьо.

Крім того Поляков розповіла, що вона навіть не думала, що Дзідзьо буде таке робити.

"Я лягла, а режисер каже: "Піднімай ноги!", Я підняла, а він взяв дві ноги і розставив їх. Я кажу: "Боже, не будеш дивитися туди!" - розповіла співачка.

Також вона додала, що під час пологів навіть не дозволяла своєму чоловікові стояти попереду неї, а лише за її плечима.

"Тому Дзідзьо бачив більше, ніж мій чоловік", - жартома сказала Оля.

Разом з тим варто відзначити, що українська співачка і модель, колишня учасниця популярного тріо "ВІА Гра" Санта Дімопулос, яка зараз відпочиває в Таїланді, вирішила по-доброму підчепити свою сценічну колегу Олю Полякову одним тільки фото в Instagram, і в неї це вийшло.

Дівчина опублікувала у соцмережі фотографію, де сидить на тлі барвистих таїландських пейзажів в блакитному платті-вишиванці, а над її головою височіє пальма. Пальма ця, що характерно, виглядає, як помпезний головний убір для Санти. Тому модель супроводила фото наступним написом:

"Оль, я знаю, ти оціниш, спеціально для тебе – нова модель кокошника".

Нагадаємо, Потап розповів про роман з Каменських у прямому ефірі.

Як повідомляв "Знай.ua", Полякова злилася в пристрасному поцілунку з Астаф'євою.

Також "Знай.ua" писав, що спокуслива Полякова присвятила кліп найріднішим.

Концерт Олі Полякової "Королева ночі"