Скандально відомий російський актор Олексій Панін завивив, що підтримує думку свого колеги Олексія Серєбрякова щодо того, що Росія розв'язала війни в ряді країн.

Російський актор Олексій Серєбряков під час свого виступу в Лондоні сказав, що протягом останніх 20 років влади Росія розв'язала кілька воєн, в тому числі в Грузії, Чечні, Україні та Сирії.

"Все правильно сказав Олексій Серєбряков. Я дотримуюся точно такого ж думки", - заявив Панін.

Олексій Панін
Олексій Панін

Раніше Серєбряков заявив, що зараз національна ідея Росії полягає тільки в силі, нахабстві та хамстві.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Олексій Панін, якого також називають улюбленим актором президента Росії Володимира Путіна, висловився про те, що в Росії ніколи, нічого не зміниться в кращу сторону. Таку думку він написав на своїй сторінці в Instagram. Також він додав, що тільки недавно почав розуміти, що відбувається з країною і весь масштаб трагедії.

"Олексій Серебряков ще у 2008 році, коли ми знімали серіал "Зграя", знав що відбувається з цією країною, з цією владою і з цим суспільством. На жаль, я тільки недавно почав розуміти масштаб всієї трагедії. В Росії ніколи, нічого не зміниться в кращу сторону", — написав Панін

Крім того, він зазначив, що заради майбутнього дітей потрібно тікати з Росії.

"Якщо ви хочете, щоб ваші діти росли хоч якось більш-менш гідно, то продавайте все, що у вас є і біжіть. Біжіть, не озираючись", — підсумував актор.

Нагадаємо, що скандальний Панін ледь не загинув від рук власної коханки: подробиці інциденту.

Разом з тим варто відзначити, що російського актора зі скандальною репутацією Олексія Паніна зняли з рейсу лоукостера "Перемога" на рейсі Стамбул - Москва за п'яний дебош і куріння на борту літака.

Також "Знай.ua" писав, що скандальний Панін потрапив у ДТП в центрі Москви, актора терміново госпіталізували.