У понеділок, 10 грудня, стало відомо про те, що скандальний російський актор Олексій Панін потрапив у ДТП в центрі Москви.

Олексій Панін
Олексій Панін

Про це пишуть російські ЗМІ.

Аварія сталася в Москві на вулиці Подвойського. Там зіткнулися два таксі, а потім них приєднався "Мерседес" з Паніним на пасажирському сидінні.

Внаслідок різкого гальмування автомобіля актор вдарився головою. Потерпілий від госпіталізації відмовився, повідомляють правоохоронці.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Поліція Росії
Поліція Росії

За інформацією Telegram-каналу Mash, за кермом авто з Паніним перебувала 36-річна Лія Скворцова. Актор назвав її своєю коханою. Також відомо, що Скворцова - сценарист фільму "Я повернувся", в якому Панін є не тільки актором, але і режисером.

Нагадаємо, у понеділок, 10 грудня, стало відомо про те, що скандально відомий російський актор Олексій Панін потрапив у аварію в Москві.

Олексій Панін
Олексій Панін

Раніше Знай.uа писав про те, що російського актора зі скандальною репутацією Олексія Паніна зняли з рейсу лоукостера "Перемога" на рейсі Стамбул - Москва за п'яний дебош і куріння на борту літака.

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

"Він двічі покурив в туалетній кімнаті (бортпровідники попереджали його особисто про заборону куріння), кричав іншим пасажирам про те, як правильно курити і закривати детектор диму серветкою, про те, що його колишня дружина була стюардесою і навчила його правильно курити в літаку. Неодноразово ображав бортпровідників, висловлюючись нецензурними словами ", - повідомило джерело в авіакомпанії.

Крім того, офіційно прес-служба підтвердила, що такий інцидент стався. Компанія має намір стягнути з актора всі вимушені витрати, в тому числі за санітарну обробку літака.

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

У серпні цього року Панін також влаштував дебош в анексованому Криму. Неадекватно поводився на борту літака, що мав відправитися із Сімферополя до Москви.

"Інцидент стався на борту, що вилітав з Сімферополя до Москви. Через неадекватну поведінку актора літак не зміг злетіти, а Паніна зняли з рейсу у супроводі поліції", - зазначено у повідомленні.

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

Також Знай.uа повідомляв, що російський актор Олексій Панін представив свою версію гучного скандалу, в який він вплутався зовсім нещодавно.