Російський актор Олексій Панін представив свою версію гучного скандалу, в який він вплутався зовсім нещодавно.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Зокрема, він спростував інформацію про те, що після конфлікту, який затіяв Панін у салоні літака, його зняли з рейсу.

Панін відзначив, що жодних незаконних дій з його боку не було. Проте тут же додав, що трішки посварився з бортпровідником.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Ніякого дебошу з мого боку не було і ніхто мене з рейсу не знімав. ЗМІ знову брешуть. Просто ми трошки з бортпровідником посварилися. Бортпровідник виявився козлом. Ми з ним посварилися і все. Ніякого скандалу не було. Авіакомпанія, якій я подорожував, на мій погляд, погана. Мені там було некомфортно", – розповів актор.

Крім того він розповів про один цікавий випадок, який стався з ним в іншій авіакомпанії. Зокрема, скандальний актор розповів, що одного разу він летів до Німеччини і його впізнав персонал літака. Відразу ж після цього актора перевели у бізнес-клас попри білети в економ.

"Коли я летів до Німеччини іншою авіакомпанією, незважаючи на мій квиток в економ-клас, мене бортпровідники впізнали, попросили сфотографуватися і пересадили в бізнес-клас. А тут хлопчик якийсь козел щось гавкнув, я йому відповів", – обурився Панін.

Разом з тим варто відзначити, що російського актора зі скандальною репутацією Олексія Паніна зняли з рейсу лоукостера "Перемога" на рейсі Стамбул - Москва за п'яний дебош і куріння на борту літака.

"Він двічі покурив в туалетній кімнаті (бортпровідники попереджали його особисто про заборону куріння), кричав іншим пасажирам про те, як правильно курити і закривати детектор диму серветкою, про те, що його колишня дружина була стюардесою і навчила його правильно курити в літаку. Неодноразово ображав бортпровідників, висловлюючись нецензурними словами", - повідомило джерело в авіакомпанії.

Крім того, офіційно прес-служба підтвердила, що такий інцидент стався. Компанія має намір стягнути з актора всі вимушені витрати, в тому числі за санітарну обробку літака.

Нагадаємо, Полякова кине чоловіка на Новий рік заради Винника.

Як повідомляв "Знай.ua", Єгор Крід вульгарно фліртує з Дорофеєвою, його намагаються прогнати розлючені фанати.

Також "Знай.ua" писав, що Пугачова в міні-сукні засвітила свої сухофрукти.

Олексій Панін наїхав на Єгора Крида і Тіматі