Галас навколо відносин Примадонни ніяк не вщухає. І, мабуть, зірці це подобається. Підлити масла у вогонь знайшовся черговий привід – День народження дружини Ігоря Крутого, куди завітав перший ешелон російських знаменитостей. Головною фішкою вечора стала поява Пугачової в міні сукні.

Своїм вбранням Алла Борисівна затьмарила всіх, в тому числі головну ювілярку – Ольгу, якій виповнилося 55. Місцеві ЗМІ повідомили, що Примадонна танцювала, веселилась, проголошували тости за здоров'я іменинниці.

Вона також вимовила й тост на честь Ольги та Ігоря Крутих: "Хотілося б, щоб ви гідно жили до старості. Щоб і мені дожити до цього моменту, коли я зможу подивитися на вас і зрозуміти, що ви дійсно все подолали і стали любити один одного ще сильніше. Я бажаю вам розвитку цього почуття, щоб ваша любов і ви самі завжди були на висоті в будь-яких проявах", заявила Пугачова. Хоча її шлюб тріщить по швах. Нещодавно Пугачова і Галкін вразили моторошною історією.

Хочеться відзначити, що Пугачовій і правда личить настільки екстравагантний образ. Співачка вирішила надіти на захід чорну міні-сукню, доповнивши молодіжними та зухвалими аксесуарами – сумкою, поясом і рукавичками. Компанію Пугачової на вечорі склав Максим Галкін, який теж прийшов у всьому чорному. Примадонна змусила понервувати своїх фанатів. Іншими зірковими гостями вечора стали Олеся Судзиловська, Діма Білан, дружина Валентина Юдашкіна Марина, Валерій Леонтьєв, Філіп Кіркоров, Микола Басков, Жасмин.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, Ігор Крутой і Ольга одружені з 1995 року, у них дві дочки, Вікторія і Олександра (Вікторія — спадкоємиця Ольги від попереднього шлюбу).

Нагадаємо, раніше Ігор Крутой оголосили війну Аллі Пугачовій.

Як повідомляв портал "Знай.иа" Справжня мати дітей Пугачової і Галкіна погрожує зруйнувати все, кар'єра і репутація підуть прахом.
"Знай.иа" писав, що Слідом за Караченцевим може піти Пугачова: всплылы шокуючі факти.