Популярний український співак та улюбленець мільйонів жінок Олег Винник взяв участь у зйомках новорічного шоу "Фантастична ніч", яке можна буде переглянути під час новорічних свят на телеканалі "Україні".

Олег Винник
Олег Винник

Про це пишуть ЗМІ з посиланням на повідомлення телеканалу.

У повідомленні сказано,що протягом двох днів у найбільшому павільйоні кіностудії імені Олександра Довженка проходили зйомки новорічного шоу "Фантастична ніч" на каналі "Україна".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Режисером-постановником проекту стала Олена Коляденко. Ведучі - Олександр Скічко та Лілія Ребрик. Гості - 30 популярних українських артистів, серед яких Олег Винник, Оля Полякова, Сергій Бабкін, Діма Монатік, Ірина Білик, Настя Каменських, Альоша, "НеАнгели".

Спеціально для зйомок шоу в павільйоні було побудовано великий місто з сучасними високими будинками, в центрі якого - багаторівневий атріум - майданчик, на якому виступають артисти. За сценою - величезна ялинка.

"Декорації схожі на простір великої концерт-холу, де все готове до святкування Нового року. У нас буде багато сюрпризів і танцювальних номерів. Буде навіть купання в пінному фонтані, катання на льоду і виступ балету", - розповіла режисер-постановник Олена Коляденко.

За задумом режисера, зірки виконають найкращі композиції, що минає, світові хіти та легендарні українські пісні в сучасній обробці. Оля Полякова заспіває "Ой, я знаю, что гріх маю", а Олег Винник - "Червону руту". Спеціально для номера артиста вбрали у строгий червоний костюм і білі кеди.

Нагадаємо, в суботу, 1 грудня, в ефірі телеканалу СТБ відбувся другий прямий ефір Х-Фактора 9, який був присвячений улюбленим хітам 90-х років.

У повідомленні йдеться, що одна із суддів проекту Настя Каменських перебувала на M1 Music Awards 2018, тому пропустила першу половину Х-Фактора. А коли нарешті повернулася, Винник виголосив у її бік зворушливу промову.

Раніше Знай.uа писав про те, що у столичному Палаці спорту відбулася грандіозна церемонія музичної премії M1 Music Awards 2018.

Олег Винник
Олег Винник

Як завжди вона зібрала в одному місці найяскравіших представників українського шоу-бізнесу. Знаменитий співак, улюбленець всіх жінок, Олег Винник був удостоєний титулу "Співак року".

Також Знай.uа повідомляв, що відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram.