Відомий український співак, кумир мільйонів Олег Винник, часто балує вовчиць новими фотографіями та відео на своїй сторінці в Instagram. Так, в цей раз співак опублікував у своєму профілі фотографію, на якій позує в оточенні красивих дівчат.

Фотографія, мабуть, була зроблена в закуліссі шоу "Х-фактор". На ній Олег Винник стоїть у сірому спортивному костюмі і бежевих черевиках на шнурках в оточенні учасниць проекту. Дівчата буквально оточили співака і мило посміхаються в камеру. Та й сам артист не стримав усмішки і обіймає дівчат. У підписі до фотографії Винник закликав фоловерів дивитися новий випуск шоу "Х-фактор", в якому, мабуть, і будуть виступати ці дівчата.

Прихильниці, звичайно, не залишилися байдужі до нових фотографій в записі улюбленого артиста і почали засипати його компліментами, побажаннями і зізнаннями в коханні. А також вони обіцяли обов'язково подивитись новий випуск шоу.

"Красуні", "Красунчик", "Бажаю вашій команді успіхів та перемоги, я з вами", "Обов'язково будемо дивитися і вболівати за ваших дівчат", "Всі прекрасні, спору немає", "Удачі вам і дівчатам. Чекаємо", "Дівчата справді дуже талановиті в цьому році. Кожна з них гідна перемоги", "Обов'язково будемо дивитися. Удачі вам", "Обов'язково підтримаємо. Удачі дівчатам і наставнику", "Звичайно підтримаємо і проголосуємо за дівчаток. Удачі вам", - пишуть фоловери у коментарях до фотографії Олега Винника.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, Винник дав вовчицям те, чого вони давно хотіли. Співак опублікував у своєму профілі кілька крутих знімків зі свого концерту в Запоріжжі. "Я не втомлюся любити вас!", - підписав фотографії співак словами зі своєї пісні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Винник показав вовчицям те, що вони хотіли побачити.

Також портал "Знай.uа" писав, що Винник заговорив про дві смужки і спантеличив вовчиць.