Російського актора зі скандальною репутацією Олексія Паніна зняли з рейсу лоукостера "Перемога" на рейсі Стамбул - Москва за п'яний дебош і куріння на борту літака.

"Він двічі покурив в туалетній кімнаті (бортпровідники попереджали його особисто про заборону куріння), кричав іншим пасажирам про те, як правильно курити і закривати детектор диму серветкою, про те, що його колишня дружина була стюардесою і навчила його правильно курити в літаку. Неодноразово ображав бортпровідників, висловлюючись нецензурними словами ", - повідомило джерело в авіакомпанії.

Олексій Панін
Олексій Панін

Крім того, офіційно прес-служба підтвердила, що такий інцидент стався. Компанія має намір стягнути з актора всі вимушені витрати, в тому числі за санітарну обробку літака.

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

У серпні цього року Панін також влаштував дебош в анексованому Криму. Неадекватно поводився на борту літака, що мав відправитися із Сімферополя до Москви.

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

"Інцидент стався на борту, що вилітав з Сімферополя до Москви. Через неадекватну поведінку актора літак не зміг злетіти, а Паніна зняли з рейсу у супроводі поліції", - зазначено у повідомленні.

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

До цього Олексій Панін публічно схвалював анексію Криму. Заявляв, що окуповану територію "треба розширити до Одеси".

Паніна зняли з рейсу
Паніна зняли з рейсу

У 2015 році Олексій Панін потрапив в психіатричне відділення однієї з відомчих клінік Москви. Це сталося після нападу білої гарячки. Напередодні актор повів себе дуже агресивно через зловживання алкоголем.

Дивіться: Олексій Панін пройшов тест на поліграфі

Нагадаємо, Тіна Кароль вперше заговорила про скандал з Потапом і Світланою Лободою. Як повідомляв "Знай.ua", Каменських раптово розчарувала фанатів. Також "Знай.ua" писав, Елтон Джон розповів про останні хвилини життя Фредді Мерк'юрі.